Cursos i seminaris d’idiomes

Ofereixo tot tipus de cursos d’anglès personalitzats, així com cursos de català, castellà i diversos tipus de seminaris relacionats amb el món dels idiomes i la docència. A continuació trobareu algunes possibilitats. Si teniu altres idees, em podeu contactar i en parlem.

Cursos d’anglès genèric.

Es treballa tant la gramàtica com el vocabulari de diversos temes, sempre centrant el principal volum de treball en la part pràctica. L’objectiu és saber-se comunicar i aprendre a buscar la immersió lingüística en el nostre dia a dia per tal de posar en pràctica tot el que s’aprèn a classe.

Cursos d’anglès de negocis.

Es treballen els mateixos punts que en els cursos d’anglès genèric però tot centrat en el món dels negocis. Es toquen temes com els recursos humans, el màrqueting, la deslocalització, la producció, etc. Són cursos pensats per a directius o càrrecs que toquen les diverses vessants del negoci.

Cursos d’anglès conversa.

A cada classe es tractarà un tema de conversa diferent, a partir del qual, a base de la pràctica, treballarem diversos aspectes gramaticals i de vocabulari. Pensat per a persones amb un cert nivell d’anglès que necessiten, bàsicament, practicar-lo.

Cursos d’anglès temàtics.

Atenció telefònica, redacció de correus o anglès per a viatges són algunes idees dels cursos temàtics que es poden organitzar. Si necessiteu l’anglès per a una funció molt específica, aquests cursos de poca durada són per a vosaltres.

Cursos de preparació per a titulacions oficials Cambridge (KET, PET, FCE, CAE).

Focalitzarem tot l’aprenentatge en aprovar les titulacions oficials, tant a partir de diversos exercicis i activitats com fent exàmens de pràctica.

Aprenent a ensenyar anglès.

Cursos per a gent amb un nivel alt d’anglès, que mai no han exercit de professors en formacions no reglades i els agradaria fer-ho. Aprendrem com motivar els alumnes, com planificar les classes de forma correcta, d’on treure recursos, com està canviant l’ensenyament, quines eines podem utilitzar per a planificar les classes i avaluar els alumnes, etc. No s’impartiran classes específicament de l’idioma, tot i que es poden treballar punts concrets si el curs ho requereix. – Aquest curs es pot subdividir en d’altres de més breus (p.e. com planificar les classes correctament / recursos per al professorat de business English o FCE o etc. / motivació de l’alumnat, etc.

Com estudiar pel teu compte.

Amb aquest seminari es pretén dotar els assistents amb la informació necessària per tal d’aprendre idiomes pel seu compte. Especialment enfocat a l’aprenentatge de l’anglès però aplicable a qualsevol altre idioma, aprendrem les claus per no desmotivar-nos, per cercar recursos, per destriar quins cursos autodidactes són profitosos i quins no, per estructurar els estudis, etc.

Curs de català per a nouvinguts.

Les classes se centren en ensenyar un “català de supervivència” per a persones amb poc o cap coneixement de l’idioma.

Curs de català per a títols oficials.

Les classes se centren en treballar els diversos punts relacionats amb els exàmens oficials, fins a nivell C2.

Aprenent a escriure en català.

Per a persones que parlen l’idioma (o en tenen unes bones nocions) però els costa escriure’l, ja que no l’han pogut estudiar a escola.

Català literari.

Per a persones de qualsevol edat amb inquietuds literàries. Aprendrem a crear diferents tipus de textos literaris, aprendrem a redactar-los correctament i compartirem les nostres pors i dubtes pel que fa a l’experiència d’escriure.

Si necessiteu més informació, em podeu contactar a través del formulari següent.